Champions League er tilbage!

Champions er tilbage med et par brag af kampe. Kan Diego Simone’s mandskab tæmme Jûrgen Klopp’s Liverpool. Liverpool kører derud af på et bjerg af sejre og hvis de skal være sikker på avancement skal de have point med hjem fra Wanda Metropolitano, Atletico Madrid.  

Kan Atletico Madrid tæmmer Liverpool’s fantastiske offensiv og holde buret rent. D. Simone vil helt sikket gøre et forsøg, han er genial træner som kan motivere og sætte sit hold op til alle opgaver. D. Simone har fantastisk strategisk evne til at får holdet til at yde mest når det gælder. Men hvis de gerne vil avancere skal de have point på hjemmebane. De skal op at score. 

Liverpool flyver på skyer lige nu i den hjemlige liga, men vil de kunne bryde Atletico’s mur og får point med hjem. Hvis Jürgen Klopps mandskab skal have en chance for avancerer uden de store problemer skal de have point på udebane. Liverpool har spillerne til kører denne kamp til deres fordel, men vil de kunne præstere på den internationale spot. 

Jeg er sikker på at denne kamp nok skal blive spændene og der bliver mål. Tror kampen bliver tæt med disse 2 hold og vi får at se nogle fantastiske øjeblikke fra begge hold. Aletico vil ligge ud med meget pres i starten og evt. Score hurtig. Det bliver en svær opgave for Liverpool, men tror at de løser opgaven godt. Liverpool får point med hjem. Go Kamp! 

Dette indlæg blev udgivet i Artikel og tagget , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *