Uge 2 Champions league 1/8-dels finaler

Tirsdag 25/2 går det løs igen, 1/8-dels finaler i champions league. Tirsdag byder på Chelsea vs Bayern Munchen og Napoli vs Manchester City kl. 21.00. 

Chelsea byder velkørende Bayern til dans på Stamford bridge. Lampard og Chelsea har haft en svingende sæson i Premier League. De har svært ved at finde rytmen og kreativiteten efter Hazard forlod holdet. Willian har ikke kunne leve op til den rolle han har fået på holdet. Lampard har ikke fået spillet holdet sammen endnu og kan Lampard finde den rette strategi til at holde Bayern fra at score.

Chelsea plejer nu at mande sig op når det gælder Champions league. 

Bayern Munchen er i gang med en god sæson.

Lewandowski banker mål ind på stribe. Holdet har fundet rytmen og spiller god offensiv fodbold som udnytter Robert Lewandowski’s evner godt. Træneren Hans-Dieter Flick har fået ro omkring holdet efter en periode med kaos og de genfundet magien i deres spillestil.

Bayern Munchen er igen blevet det storhold Europa som de skal være. Men kan de finde hullerne i Chelsea’s forsvar og komme hjem med point fra Stamford Bridge?.  

Det bliver en kamp hvor Chelsea skal finde fighter-viljen frem og Willian skal ramme dagen. Hvis Chelsea ikke gør det får de det svært mod Bayern Munchen’s offensive kræfter, som helt sikkert vil hjem med sejr. Jeg tror at hvis Bayern hæver niveauet og spiller godt vil Chelsea får det meget svært med at holde målet rent.    

Begge hold forventes at stille op i stærkeste opstilling. Rigtig god kamp.

Den anden kamp på tirsdagens 1/8-dels finaler i Champions league er Napoli som får besøg af FC Barcelona.

Napoli ligger nummer 6 i Serie A. Napoli har været præget af svingende præstationer og har ikke kunne spille på samme niveau som sidste sæson. Napoli har haft det svært med de bedre hold i Serie A og derfor ligger de nummer 6 pt. Hvis Napoli skal have point mod stærke Barcelona så skal de finde niveauet fra sidste sæson. Træner Gattuso skal finde en måde at får troen tilbage i holdet. Han skal finde en god strategi frem til holde FC Barcelona fra at tage hjem med point. På gode dage hvis de rammer niveauet kan Napoli godt spille op med alle de bedste hold i Europa, men jeg tror desværre ikke de har netop troen og niveauet i denne sæson. 

FC Barcelona ligger lige pt 1.pladsen i La liga efter sejre på 5-0 over Eibar. FC barcelona er ved at finde formen igen en lille nedtur.

Messi er ved at være den gamle magiker på holdet som han plejer. Hvis de skal have point med hjem fra Napoli skal Messi og holdet finde storspillet frem. Det er aldrig nemt at spille mod Napoli. Jeg tror at FC Barcelona er for gode til at tabe kampen, især fordi Napoli ikke har niveauet til at slår dem lige nu. Tror at Messi nok skal finde vej til netmaskerne og tage sejren tirsdag.

Vi kan håber Martin Braithwaite får spilletid og det ville ikke overraske mig med den fantastiske debut han fået.

Vi hepper alle på Braithwaite og håber han får scoret. Go Kamp!     

Dette indlæg blev udgivet i Artikel og tagget , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *